Гравці збірної України Степаненко і Кривцов, які заразилися коронавірусом, розповіли про свій стан

14.10.2020 11:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Футболісти «Шахтаря» і збірної України Тарас Степаненко та Сергій Кривцов розповіли, як протікає їх хвороба. Зараз обидва гравці знаходяться на самоізоляції повідомляє портал Bookmaker Ratings.

«Все нормально, вже набагато краще себе почуваю. З ранку буває ніс закладений. Якщо довго чимось займаюся, наприклад, Lego збираю, то буває, голова болить. Смак і нюх не пропали. Хоча є інші хлопці в команді, у кого пропали. Був період, коли сильно ніс закладений, духи нюхав. Я їх відчував, але не в повній мірі. А зараз повністю все. Єдине і найголовніше - щоб я не заразив сім'ю та інших людей. Перебуваю на самоізоляції», - зазначив Степаненко в інтерв'ю.

«Добре себе почуваю. Правда, вже тиждень у мене нюху немає. Як сказав дружині, після вправ в принципі можу не купатися. Все нормально. Пив каву на кухні, зрозумів, що смак відчуваю, але немає аромату кави. Почав часник свіжий різати і нюхати - те ж саме, нічого не відчув. В той же день, коли у мене пропало нюх, ми з дружиною і дітьми роз'їхалися в різні кінці міста. І я вже тиждень без них тут кайфую», - підкреслив Кривцов.

Нагадаємо, в донецькому «Шахтарі» спалах коронавируса. Відразу 18 членів клубу здали позитивний тест на Коронавірусну інфекцію. Всі вони знаходяться на самоізоляції. Від цього постраждала і збірна України, яка була змушена обходитися без них в своїх останніх матчах. Також COVID-19 підхопили футболісти та інших українських клубів - чернігівської «Десни» і «Олександрії».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews