У Чернівцях померла волонтерка та активістка Євромайдану Альона Антимійчук

15.10.2020 16:20   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар
Заступник голови Чернівецької облради Віталій Мельничук повідомив на особистій сторінці у Facebook про смерть головної спеціалістки відділу комунікацій з громадськістю Чернівецької ОДА Альони Антимійчук.
 
За його словами, чернівчанка померла вчора, 14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці.
 
-Непоправна втрата сьогодні на свято Покрови Пресвятої Богородиці в родині Антимійчук - перестало битися серце нашої дорогої  Альона Антимійчук... Мар'яна Чоловська залишилася без найріднішої кровинки - сестричка Альона вже зможе підтримати її і маму лише з Господнього шляху... Від всіх свободівців області щиро приносимо свої співчуття Мар'яні та її матері... Ми з Вами в цю найскладнішу годину...тримайтеся дорогі наші. – Написав Віталій Мельничук.
 
Альона була активісткою та учасницею Євромайдану. Сторінка жінки у соціальній мережі розривається від повідомлень близьких, друзів та колег.
 
-Сьогодні пішла із життя моя сестричка Альонка..... Їй було всього 29... Біль  невимовний ...Відірвало, забрало у мене половину мого серця.... Друзі, усі, хто знав її, помоліться будь ласка за неї.... Вона вас усіх дуже сильно любила, як і неймовірно  любила це життя... Всю інформацію, що стосується поховання я напишу тут, завтра..... Попередньо можу точно повідомити лише одне - поховання і прощання відбудуться у п'ятницю, пише її сестра – Мар’яна Чоловська.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь