Від сьогодні у Чернівцях розпочався запуск теплопостачання

20.10.2020 10:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Повноцінно запустити опалення у Чернівцях планують до кінця тижня.

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон. Про це у відеозверненні на Фейсбук розповів секретар Чернівецької міськради Василь Продан, пише ІА АСС.

Посадовець зазначив, що завтра у Чернівцях розпочнуть запуск теплопостачання. Цей процес займе від 5 до 7 днів. Повноцінно розпочати опалювальний сезон у місті планують до кінця тижня. 

«Незважаючи на те, що середа, четвер, п’ятниця за прогнозами буде до 20 градусів тепла, ми вже починаємо запускати тепло. Це процес, який займає десь 5-7 днів, відповідно з завтрашнього дня ми розпочинаємо ці всі процедури, щоб з вихідних, коли вже буде суттєве зниження температури, чернівчани були з теплом», - сказав Василь Продан.

Технічно КП «Чернівцітеплокомуненерго» готове до початку опалювального сезону. Втім на підприємстві кажуть, що ситуація серйозна, бо користувачі заборгували за тепло 47 мільйонів гривень.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews