Буковинець намагався підкупити поліціянтів: йому оголосили підозру

30.10.2020 12:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до чотирьох років.

На початку жовтня під час патрулювання поліціянти зупинили водія «ВАЗ 2106» за порушення Правил дорожнього руху. Зокрема, під час спілкуванням з 49-річним водієм правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.
 
Співробітники поліції запропонували йому медичне освідування на стан сп’яніння. Після чого, чоловік намагався дати поліцейським 150 євро, щоб уникнути адміністративної відповідальності, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 

Правоохоронці відмовилися від грошей та попередили, що таке правопорушення передбачає кримінальну відповідальність. На зауваження кермувальник не відреагував і поклав запропоновані кошти у службове авто.

 

Наразі слідчі Вижницького відділення поліції повідомили правопорушнику про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 Кримінального Кодексу України. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до чотирьох років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews