Олександр Усик - Дерек Чісора: чергова перемога українця?

30.10.2020 15:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

Олександр за свою професійну кар'єру провів 17 поєдинків, при цьому не зазнавши жодної поразки. Зауважимо, що після перемоги над Тоні Беллью боксер прийняв рішення піднятися на одну вагову категорію вище. Дебют у важкій вазі для нього склався успішно, і він достроково розібрався з Чазз Уізерспун.

Однак протягом року Усик не з'являвся на рингу, тому достеменно невідомо, в якій формі він зараз знаходиться. Але варто сказати про те, що в минулому бою українець виглядав дещо повільно, через що пропускав жорсткі удари по голові від свого суперника і за підсумком отримав кілька синців.

Дерек є дуже досвідченим бійцем і провів величезну кількість поєдинків на професійному рівні. У 32 з них він святкував успіх, а також дев'ять разів зазнав поразки. Дві попередні зустрічі з його участю завершилися нокаутом. Незважаючи на свій вік, а йому зараз вже 36 років, він залишається небезпечним на рингу. 

На наш погляд, Олександру доведеться непросто в цьому поєдинку, тому як він зіткнеться з неймовірним тиском з боку свого суперника. Чісора не боїться йти вперед і діяти агресивно на рингу, тому як вже не раз програвав нокаутом. Якщо українець стримає натиск, то все буде відмінно, і перемога дістанеться йому.

Однак ми думаємо, що цей бій повинен завершитися в останніх раундах, або рішенням, так як навряд чи Усик «упустить» свого опонента, адже Дерек непогано тримає удар.

Наш прогноз - тотал більше 8,5 раундів за 1.68 в БК Winline. Також беремо перемогу Усика з кф 1.15.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews