За добу від вірусу SARS-CoV-2 померли 8 буковинців, майже 943 госпіталізовані

01.11.2020 09:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

278 пацієнтів у лікарнях Чернівецької області перебувають на кисневій терапії.

Із 25 лютого у стаціонарах Чернівецької області через COVID-19 пролікували 8599 буковинців. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької облдержадміністрації. 
 
 
У лікарнях області станом на 31 жовтня перебуває 943 людей. Із них у 670 пацієнтів підтверджено коронавірус, решта – з підозрою.
 
За минулу добу до лікарень госпіталізували 133 осіб.
 
У медичних закладах станом на 31 жовтня лікують 94 пацієнтів у важкому стані, з них у реанімаціях – 60, на апаратах штучної вентиляції легень – 1.
 
278 пацієнтів у лікарнях Чернівецької області перебувають на кисневій терапії.
 
Також за минулу добу у Чернівецькій області зафіксовано вісім летальних випадків.

Чоловік 1949 р. н., чернівчанин. Коронавірус у нього підтверджено. Мав двобічну вірусно-бактеріальну тотальну пневмонію, ішемію, дифузний кардіосклероз, цукровий діабет. Помер у обласній лікарні.

Чоловік, 1955 р. н., житель Глибоцького району. Мав COVID-19, двобічну полісегментарну пневмонію, цукровий діабет, ішемію, дифузний кардіосклероз. Помер у Глибоцькій ЦРЛ.

Жінка 1946 р. н., із Сокирянського району. Хворіла на COVID-19, двобічну полісегментарну пневмонію. Мала також ішемію, дифузний кардіосклероз. Померла у Сокирянській ЦРЛ.

Чоловік 1975 р. н., житель Хотинського району. Коронавірус у нього підтверджено. Мав двобічну вірусно-бактеріальну полісегментарну пневмонію. Хворів також на цукровий діабет. Помер у Хотинській ЦРЛ.

Жінка 1976 р. н. із Чернівців. COVID-19 у неї підтверджено. Мала важку двобічну полісегментарну пневмонію, бронхіальну астму. Померла у міській лікарні №1.

Жінка 1939 р. н. із Кельменецького району. Мала коронавірус, двобічну пневмонію та супутні недуги – бронхіальну астму, кардіосклероз, дифузний пневмосклероз, стенокардію, хронічне обструктивне захворювання легень. Померла у Кельменецькій ЦРЛ.

Чоловік 1952 р. н., чернівчанин, із підозрою на коронавірус. Мав важку двобічну полісегментарну пневмонію, ішемію, гіпертонію, фібриляцію передсердь. Помер у міській лікарні №1.

Жінка 1949 р. н., жителька Новодністровська, із підозрою на коронавірус. Мала двобічну полісегментарну пневмонію, цукровий діабет, дифузний кардіосклероз, гіпертонію, хронічне обструктивне захворювання легень, загострення бронхіальної астми. У анамнезі також – онкологічне захворювання. Померла у Сокирянській ЦРЛ.

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 468.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews