На Буковині за добу померли 5 людей від COVID-19

02.11.2020 11:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 472.

За минулу добу у Чернівецькій області зафіксовано п´ять летальних випадків, про це повідомляє Чернівецька ОДА.
 
Чоловік 1955 р. н., із Вижницького району. Коронавірус у нього підтверджено. Мав важку двобічну пневмонію, ішемію, кардіосклероз, гіпертонію. Помер у Вижницькій ЦРЛ.
 
Жінка 1961 р. н., жителька Хотинського району. Коронавірус у неї підтверджено. Мала гостру двобічну вірусно-бактеріальну полісегментарну пневмонію. У анамнезі також – резекція нижньої долі лівої легені. Померла у Хотинській ЦРЛ.
 
Жінка 1944 р. н. із Кіцманського району. COVID-19 у неї підтверджено. Мала важку вірусно-бактеріальну двобічну пневмонію, гіпертонію, серцеву недостатність,цукровий діабет, опасистість. Померла у Кіцманській ЦРЛ.

Жінка 1945 р. н., жителька Сторожинецького району, із підозрою на коронавірус. Мала двобічну пневмонію, респіраторний дистрес-синдром та супутні недуги – ішемію, гіпертонію, цукровий діабет І типу, інсулінозалежний. Померла у Сторожинецькій ЦРЛ.


Чоловік 1956 р. н., чернівчанин. COVID-19 у нього підтверджено. Мав двобічну пневмонію, ішемію, кардіосклероз, аритмію, вторинну артеріальну гіпертензію, цукровий діабет, опасистість. Помер у обласній лікарні.

 
Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 472.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews