«Червона» зона на Буковині: що буде дозволено від сьогодні?

09.11.2020 07:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях, Новодністровську і дев’яти районах Чернівецької області з 9 листопада діятимуть посилені обмеження у зв’язку із введенням "червоної" зони карантинних обмежень.

Про це йдеться у протоколі обласної комісії з ТЕБ та НС від 7 листопада, пише molbuk.ua.

Згідно із рішенням комісії, з 00.00 9 листопада у Чернівцях, Новодністровську, Вижницькому, Глибоцькому, Заставнівському, Кельменецькому, Кіцманському, Новоселицькому, Сокирянському, Сторожинецькому та Хотинському районах буде дозволено:


– здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом, в кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу та визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб. Перевізник несе відповідальність за виконання рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС;

– приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) з 8:00 до 18:00 за умови допуску не більше 20 відвідувачів (з дотриманням вимоги 10 м. кв. на одну особу) в адміністративно-територіальних одиницях, у яких встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews