На Буковині горіла амбулаторія

12.11.2020 11:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Внаслідок пожежі  вогнем пошкоджено покриття будівлі.

10 листопада в селі Чорнівка Новоселицького району виникла пожежа  в будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Вогонь, що поширювався покрівлею, побачили очевидці та викликали рятувальників. Про це повідомляє управління ДСНС України у Чернівецькій області.
 
Пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували пожежу в цих самих межах, що вони застали на час прибуття, врятувавши від знищення будівлю амбулаторії. Внаслідок пожежі  вогнем пошкоджено покриття будівлі. Причина пожежі встановлюється.
 
У селі Магала Новоселицького району сталася пожежа в піднавісі прибудованому до господарської будівлі. За попередніми висновками фахівців, загорання виникло внаслідок короткого замкнення електромережі.
 
Пожежу виявила власниця і зателефонувала до Служби порятунку. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 30 кв. м, врятувавши від полум’я господарську будівлю. Вогонь пошкодив покриття будівлі.
 
Ще одна пожежа у Чернівцях була ліквідована на вулиці Горіхівській, де горів сміттєвий контейнер.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews