Після виборів: у Чернівцях кандидат у депутати образився, що його не обрали та забрав бруківку для доріжки

13.11.2020 07:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Кандидат в депутати Чернівецької міської ради, який під час виборчої кампанії пообіцяв чернівчанам вистелити бруківкою доріжку, забрав будівельні матеріали, оскільки дізнався, що мешканці не підтримали і він отримав лише кілька голосів.

Про це повідомив на свої сторінці в мережі фейсбук депутат міськради Андрій Романчишин.

 

Перед самими виборами, в четвер-п’ятницю-суботу тут проводилися роботи. Як казали мешканці Воробкевича, 17, хотіли їх цим купити. Отже, ця суміш, яка завезена даним кандидатом, поребрики, які були встановлені. Саме в суботу все це робилося, – розповів Романчишин.

 

За словами депутата доріжки підготували для вистелення бруківки, кандидат привіз піддони з бруківкою. Але після виборів, обурившись результатом, кандидат цю бруківку забрав,але люди сховали один піддон у підвалі. Щоправда згодом кандидат і його забрав, - пише promin.cv.ua.

Даний кандидат прийшов з претензіями після виборів, що з вашого будинку проголосувало лише 3 людини тому я це робити не буду, навіщо ви цю суміш розсипали, я мав все це забирати, це коштувало мені грошей, почав нібито їм рахувати скільки це коштує, - розповів депутат міськради.

 

За словами Андрія Романчишина це приклад кандидатського «рагулізму» і тепер можна зрозуміти для чого вони йшли на вибори.

Як стало відомо «Чернівецькому променю» з власних джерел, мова йде про кандидата в депутати міськради від партії «Слуга народу» Владислава Пруського.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews