На Буковині контрабандисти покинули у лісі 15 тисяч пачок цигарок

17.11.2020 11:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловіки на спині несли ящики з тютюновими виробами молдавського виробництва.

Дві партії тютюну, які правопорушники намагалися переправити через україно-румунський та молдовський кордон виявили прикордонники Чернівецького загону. Про це повідомляє пресслужба Черінецького прикордонного загону.
 
Так,  14 та 15 листопада, прикордонниками відділу «Селятин» та «Сокиряни» виявлено понад 15 тисяч пачок сигарет.
 
У першому випадку, в ніч на суботу, прикордонним нарядом відділу «Сокиряни» було виявлено групу осіб, яка прямувала зі сторони Молдови в бік українського кордону. На спині чоловіки несли ящики з тютюновими виробами, звісно ж, молдавського виробництва.
 
Помітивши українських прикордонників пачкарі вдалися до втечі, залишивши по собі майже 5 тисяч пачок сигарет.
В іншому випадку, на заваді контрабандистів стали прикордонники відділу «Селятин» та комендатури швидкого реагування від Могилів – Подільського прикордонного загону.
 
В ході реалізації оперативної інформації, прикордонним нарядом було виявлено рух групи осіб з пакунками в бік кордону з Румунією. Щоб зупинити правопорушників, прикордонники здійснили попереджувальні постріли, після яких невідомі, покидавши товар та почали втікати. Згодом, під час пошукових заходів правоохоронцями за 400 метрів від кордону були виявлені 22 ящики з сигаретами, у яких знаходилось майже 11 тисяч пачок сигарет без акцизних марок.
 
Тривають заходи зі встановлення осіб, причетних до обох випадків протиправної діяльності. Сигарети надалі будуть передані співробітникам ДФСУ. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews