«Карантин вихідного дня»: чернівецькі поліцейські склали 49 адмінпротоколів

17.11.2020 14:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Найбільше порушень стосувалися роботи магазинів з непродовольчими товарами.

Упродовж вихідних з опівночі суботи 14 листопада до опівночі понеділка  16 листопада співробітники поліції склали 49 адміністративних протоколів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Найбільше порушень стосувалися роботи магазинів з непродовольчими товарами та недотримання громадянами маскового режиму.

 

Нагадаємо, що у зв’язку зі стрімким поширенням COVID-19 Кабінет Міністрів України запровадив на території України додаткові протиепідемічні заходи для зменшення контактів серед населення. Зокрема, Уряд скасував адаптивний карантин та впровадив так званий карантин вихідного дня. 
 
На території Чернівецької області щоденно працює понад 60 поліцейських мобільних груп. Співробітники поліції продовжують працювати в посиленому режимі та стежать за дотриманням карантинних обмежень. У випадку виявлення таких правопорушень правоохоронці діють відповідно до чинного законодавства. 
 
Поліцейські Чернівецької області закликають буковинців з розумінням поставитися до вимушених карантинних обмежень.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews