Зниклу безвісти 12-річну чернівчанку знайшли на одному з ринків Львівщини

18.11.2020 12:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дівчинка перебувала на одному із ринків міста Стрий Львівської області.

До поліції звернувся 35-річний житель міста Чернівці та повідомив, що 13 листопада його 12-річна донька, яка перебувала в гостях у своєї тітки в селі Долина Івано-Франківської області, пішла з будинку родички та не повернулася, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники ювенальної превенції Садгірського відділення поліції перевірили коло осіб, з якими спілкувалася малолітня. Так, одна із них повідомила, що розшукувана телефонувала їй з невідомого номеру телефону та розповідала, що наразі перебуває на одному із ринків міста Стрий Львівської області.

Правоохоронці одразу передали інформацію співробітникам Стрийського відділу поліції ГУНП в Львівській області і ті знайшли дитину на місцевому ринку. За час відсутності жодних протиправних дій щодо неї не вчинялося. Наразі її життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews