Мусимо запобігти подальшим смертям людей і зробити це спільно, - губернатор Чернівецької області звернувся до краян

19.11.2020 10:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сергій Осачук попросив краян допомогти максимально загальмувати поширення інфекції.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук звернувся до буковинців через дотримання "карантину вихідного дня". Сергій Осачук подякував краянам за те, що вони відповідально ставляться до карантину.
 
Проте, голова Чернівецької ОДА наголосив на тому, що на Буковині найвища кількість летальних випадків серед хворих на коронавірус. Сергій Осачук попросив краян максимально звузити коло людей, з якими вони спілкуються аби у наступні 2-3 місяці не контактувати з великою кількістю осіб.
 
Майже 30000 буковинців перехворіли з лабораторним підтвердженням, велика кількість перенесли недугу без симптомів або у легких формах. Нас надзвичайно турбує той факт, що кількість летальних випадків на Буковині є найвищою серед усіх інших регіонів України. Мусимо запобігти подальшим смертям людей і зробити це спільно. Органи державної влади з усіх сил допомагають лікарням фінансуванням та забезпеченням необхідними препаратами, медичним киснем і обладнанням. 1 грудня ми прозвітуємо про результати за поточний місяць – реальні показники реальної роботи. Лікарі, медсестри і санітари, сімейні лікарі і команди «швидкої допомоги» – всі мобілізовані на 100%. Залишається лише нам усім, які розраховують на медичну допомогу, максимально загальмувати поширення інфекції. Як це зробити? Визначити для себе мінімальне коло людей – рідних, колектив на роботі – з якими мусимо спілкуватися. І у наступні 2-3 місяці ні з ким більше не контактувати! Не дозволити інфекції захоплювати все нові і нові середовища, не дозволити коронавірусу вбивати наших людей. Це не важко, допоможи зберегти життя!- голова ОДА Сергій Осачук.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews