На Буковині п'яний чоловік зробив хибний виклик про вбивство

19.11.2020 12:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік зізнався, що нікого не вбивав і розповів, що у нього з братом виникла суперечка зі штовханиною.

Увечері 4 листопада до поліції звернувся 46-річний житель села Рукшин і повідомив, що в лісі вбив свого молодшого брата ударом кулака. Чоловік був схвильований, відмовлявся відповідати на запитання оператора спецлінії «102» і повторював лише одну інформацію.
 
Для з’ясування обставин повідомлення на місце події виїхала слідчо-оперативна група Хотинського відділення поліції. Спілкуючись з правоохоронцями, заявник зізнався, що нікого не вбивав і розповів, що у нього з братом виникла суперечка зі штовханиною. Посилаючись на стан алкогольного сп’яніння, він не зміг пояснити причину свого неправдивого повідомлення про вбивство.
 
Слідчі Хотинського відділення поліції повідомили чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 383 (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення) Кримінального кодексу України.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 2 років.
 

Поліцейські звертаються до громадян з проханням бути відповідальними та пам’ятати: через ваші неправдиві повідомлення можуть постраждати люди, які дійсно в цей момент потребують допомоги поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews