У Чернівецькій області затримали банду наркодилерів, які займалися збутом психотропів

29.11.2020 11:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У 58-річного організатора під час обшуків вилучили наркотики й обладнання на загальну суму приблизно пів мільйона гривень.

Організатору міжрегіонального каналу постачання наркотиків загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі підозрюваний перебуває в Чернівецькому слідчому ізоляторі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Нагадаємо, днями буковинські правоохоронці припинили діяльність групи осіб, які вирощували на території Чернівецької та Хмельницької областей коноплі, виготовляли з них канабіс і гашиш, а також займалися збутом наркотичних засобів і психотропних речовин.
 
Під час спецоперації з ліквідації незаконного бізнесу поліцейські затримали його 58-річного організатора та вилучили під час обшуків наркотики й обладнання на загальну суму приблизно пів мільйона гривень.
 
Співробітники підрозділу детективів Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області повідомили затриманому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України і звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Розглянувши клопотання органів досудового розслідування, слідчий суддя обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 70 тисяч гривень.
null
 
Наразі триває досудове розслідування, призначено низку криміналістичних експертиз. Поліцейські з’ясовують всі обставини протиправної діяльності затриманого.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews