На Буковині судитимуть злочинну групу за збут таблеток «Subutex»

04.12.2020 16:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

З лютого по червень група займались купівлею, зберіганням та збутом таблеток «Subutex» в яких міститься наркотичний засіб – бупренорфін.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно організатора та учасників організованої злочинної групи. Вказані особи обвинувачуються у збуті наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 39-річний чернівчанин створив та очолив стійку організовану групу, до складу якої залучив  ще двох жителів Чернівців, віком  45-ти та 47-ми років. З лютого по червень поточного року вказана група, відповідно до відведених ролей, займались купівлею, зберіганням та збутом таблеток «Subutex» в яких міститься наркотичний засіб – бупренорфін.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області. Санкція інкримінованої обвинуваченим статті передбачає покарання від 9 до 12 років позбавлення волі, про це повідомляє прокуратура Чернівецької області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews