Буковинець ледь не згорів на печі

10.12.2020 10:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через певний час від сильної температури загорілися постільні речі, власник будинку отримав опіки кінцівок.

Увечері, 8 грудня, в селі Петрашівка Герцаївського району трапилася пожежа в житловому будинку. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. 68-річний господар, який проживав у будинку сам, розпалив піч та ліг спати на печі.
 
Через певний час від сильної температури загорілися постільні речі. Господар прокинувся, коли відчув, що його щось обпікає. Зрозумівши, що в будинку пожежа, чоловік самостійно зміг вийти на вулицю та викликати рятувальників, про це повідомляє управління ДСНС України у  Чернівецькій області.
 
Внаслідок пожежі 68-річний власник будинку травмувався – отримав опіки кінцівок, проте госпіталізації він не потребував. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 40 кв. м, врятувавши від знищення будинок. Внаслідок пожежі знищено покриття будівлі, речі домашнього вжитку.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews