Афроамериканець ховався під деревом від буковинських прикордонників

18.12.2020 07:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Громадянин Ґвінеї проліз одну з перешкод кордону та ховався під деревом.
 
Біля кордону з Румунією у Чернівецькій області затримали громадянина Ґвінеї, який у жовтні цього року вже намагався порушити кордон. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Про появу в прикордонні підозрілого африканця у відділ прикордонної служби України «Фальків» повідомив місцевий мешканець. Група реагування виявила та затримала іноземця за 200 метрів від держрубежу, коли той уже здолав одну з інженерних перешкод – проліз під парканом та ховався біля дерева.
null
Фото ДПСУ
Як виявилося, затриманий уже "відвідував" відділ прикордонної служби «Фальків» у жовтні цього року. Тоді його теж затримали за спробу нелегально потрапити до Румунії. Що цікаво, тоді іноземець нарікав на місцевих жителів, які нібито вказали йому хибний напрямок на Одесу(!), але потім зізнався, що хотів незаконно потрапити до ЄС.
 
Як з’ясувалося, він прибув в Україну для навчання, згодом одружився. А на момент першого затримання його уже розшукували. «15 жовтня виїхав до Вінниці та одразу після цього перестав виходити з дружиною на зв'язок», - йшлося у повідомленні Нацполіції.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews