На Буковині п'яний син побив матір до смерті

30.12.2020 08:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Від отриманих травм потерпіла знепритомніла, тоді син звернувся по допомогу до сестри. Однак врятувати 72-річну жінку не вдалося.

Ввечері, 23 грудня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жительки селища Глибока про те, що її брат наніс тілесні ушкодження матері, внаслідок чого жінка померла у власному помешканні. Правоохоронці за цим фактом розпочали кримінальне провадження. За скоєне порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Між 45-річним чоловіком та його 72-річною матір’ю виникла суперечка. Під час словесного конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, буковинець наніс жінці численні удари ногами у груди. Від отриманих травм потерпіла знепритомніла. Тоді син звернувся по допомогу до рідної сестри, яка живе поруч. Однак врятувати матір не вдалося. Вона померла раптово у власному будинку до приїзду швидкої медичної допомоги.
 

Слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 
За клопотанням слідчих поліції Глибоцький районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців без альтернативи внесення застави, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 

Тіло загиблої слідчі направили для проведення судово-медичної експертизи. Її результати засвідчили, що причиною смерті є політравма (закрита тупа травма грудної клітини і черева з травмами ребер та ушкодження внутрішніх органів). Проводиться досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews