Убив, пограбував та підпалив: буковинця невдовзі судитимуть за жахливий злочин

31.12.2020 14:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

35-річний житель міста Вашківці жорстоко побив та пограбував свого знайомого.

За процесуального керівництва Чернівецької місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно 35-річного жителя м. Вашківці Вижницького району за вбивство вчинене з корисливих мотивів, розбій, викрадення офіційних документів та умисне знищення чужого майна. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

За даними слідства, 12 серпня цього року чоловік, під час спільного розпивання алкогольного напоїв у квартирі свого 56-річного знайомого,  жорстоко побив господаря будинку, заволодів його речами, грошовим коштами та банківськими картками. Щоб приховати сліди злочину вчинив підпал та втік з місця події.
 

За результатами судово-медичної експертизи смерть власника квартири  настала внаслідок травматичної асфіксії, коли  через множинні переломи ребер руйнується каркас грудної клітини та порушується вентиляція легень.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Шевченківського ВП Чернівецького ВП Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews