У центрі Чернівців стався вибух

04.01.2021 10:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

3 січня о 10:00 на аварійно-диспетчерську службу Чернівцігазу надійшов виклик щодо вибуху у квартирі по вул. Поштовій, 4. 

На місце одразу ж прибули всі служби оперативного реагування. Про це повідомляє пресслужба АТ «Чернівцігаз».
 
Після детального огляду, комісії вдалося встановити причину - коротке замикання із подальшим загорянням. Внаслідок чого, від нагрівання, вибухнув туристичний балон зі скрапленим газом, що знаходився в помешканні потерпілого.
 
Пожежа виникла на 4 поверсі будинку. На час пожежі в квартирі перебував власник, чоловік отримав опіки. Рятувальники, прибувши на місце події, винесли потерпілого у безпечне місце та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Потерпілого було госпіталізовано до лікувального закладу. Також рятувальники провели евакуацію 12 мешканців будинку. Площа пожежі склала  20 кв. м. У результаті пожежі вогнем пошкоджено меблі, речі домашнього вжитку.  На даний час причина пожежі встановлюється. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернівецькій області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews