Бив сокирою по голові: на Буковині засудили молодика за вбивство пенсіонера

08.01.2021 09:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

27-річний обвинувачений перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За процесуального керівництва Сторожинецької місцевої прокуратури у жовтні цього року винесено вирок 27-річному жителю Сторожинця за вчинення ним умисного вбивства (ч.1 ст. 115 КК України). Чоловіка засуджено до 8 років позбавлення волі, про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області. 

Однак, обвинувачений та його захисник не погодилась з вказаним вироком та оскаржила його в апеляційному порядку. Прокурор надав суду достатньо доказів, які підтверджують, що наприкінці грудня 2019 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння в приватному будинку свого 73-річного знайомого, вступив з ним у суперечку та завдав останньому численні удари сокирою в голову.

 

Потерпілий помер від набряку та набухання речовини головного мозку. Чернівецький апеляційний суд підтвердив справедливість призначеного покарання та залишив в силі вироку Вижницького районного суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews