У чернівцях держслужбовицю не випускали із закладу, який працював попри карантин

12.01.2021 07:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Після того, як на адміністратора закладу склали протокол, відвідувачі під контролюванням поліцейських покинули заклад.
 
10 січня патрульна поліція разом із держпродспоживслужбою у Чернівецькій області перевіряли як розважальні заклади та заклади харчування дотримуються карантинних обмежень. Один з закладів, що знаходиться на вулиці Івана Франка 3 працював. Про це повідомляє патрульна поліція Чернівецької області. 

Працівниця Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів потрапила до даного закладу та в телефонному режимі повідомила патрульних, що на цей момент адміністрація закладу відмовляється випустити з приміщення караоке чим позбавляють людину свободи та силою утримують в середині, пані також зателефонувала на лінію 102. 

Екіпажі роти тактико-оперативного реагування та екіпажі поліції зайшли всередину. Жінка написала заяву та пояснення по даному факту незаконного позбавлення волі, матеріали передані до Шевченківського ВП. На місце події прибула мобільна група ГУНП і склали протокол за ст. 44/3 ч.1 на адміністратора даного закладу.

Спільними зусиллями та шляхом мирного діалогу власникам закладу пояснили, що клієнти повинні покинути приміщення. Працівники поліції особисто проконтролювали даний процес. Заклад зачинили.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews