В Італії знайшли мертвою уродженку Буковини

14.01.2021 07:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
В Італії, біля каналу Бальзарина знайшли мертву 52-річну чернівчанку.
 
Про це пишуть на італійському сайті fanpage, - повідомляє promin.cv.ua.
 
 
Як повідомляють у інтернет-виданні, жінка зникла безвісти два дні тому. Її тіло знайшли у понеділок, 11 січня. Її знайшли в канаві неподалік від будинку. Валентина Король жила з чоловіком. Наразі причини смерті невідомі. 

Вона зникла безвісти два дні тому, але її пошуки закінчились найтрагічнішим чином. 52-річну жінку Валентину Король було знайдено мертвою вдень, у понеділок, 11 січня, біля каналу в Лоді-Веккіо, провінція Лоді. 52-річна жінка зникла з дому у ніч з 9 на 10 січня: з тих пір розпочались її пошуки, які тривали більше доби з надією знайти 52-річну Валентину цілою і здоровою. Жінка жила зі своїм чоловіком. Її знайшли в канаві неподалік від будинку. Вже у неділю ввечері пожежники підвели берег каналу Бальзаріна через Фрегоні, недалеко від будинку, де жінка, яка родом з Чернівців в Україні, мешкала зі своїм чоловіком. Однак, на жаль, усі сподівання згасли вчора вдень, коли біля каналу Бальзарина було знайдено неживе тіло жінки. Увечері надійшло підтвердження, що тіло належить Валентині Король. Причини смерті не вказані,– йдеться на сайті. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews