У ДТП на Буковині постраждали малолітні діти

15.01.2021 10:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водійка автомобіля «Chevrolet» не впоралася з керуванням та зіткнулася з автомобілем «KIA».

14 січня у селі Зарожани на перехресті автодоріг в результаті зіткнення двох транспортних засобів травмувалися четверо людей. З різними травмами ступеня важкості потерпілих медики госпіталізували їх до Хотинської районної лікарні. Наразі на місці події працюють поліцейські.

40-річна водійка автомобіля «Chevrolet», рухаючись зі сторони міста Хотин, не впоралася з керуванням та зіткнулася з автомобілем «KIA», який рухався зустрічною смугою, під керуванням 51-річного буковинця. Внаслідок аварії травми отримали водійка «Chevrolet», її двоє малолітніх дітей, а також дитина з автомобіля «KIA». Усім чотирьом травмованим лікарі надають медичну допомогу.

На місці ДТП правоохоронці здійснюють низку поліцейських заходів для встановлення причин та обставин скоєння аварії, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews