Ходили по вулиці та стріляли: у Чернівцях затримално злочинців

03.02.2021 09:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Патрульна поліція виїхала на виклик про порушення ПДР, а затримали озброєних злочинців.

31 січня, близько 20-ї години вечора, поліцейські отримали повідомлення про порушення ПДР. Заявник повідомив, що на вул. Південно-Кільцевій водій транспортного засобу Mercedes керує в стані сп’яніння. Прибувши на місце події патрульні обстежуючи прилеглу територію помітили 2-х чоловіків, які побачивши службове авто різко змінили напрямок руху. Про це повідомляє відділ комунікації Патрульної поліції Чернівецької області.

Поліцейські одразу направилися за ними, оскільки через радіоефір почули інформацію про те, що вулицею ходять невідомі особи та здійснюють постріли.

Під час поверхневої перевірки, яку інспектори здійснили, згідно зі ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію" у 29-річного чоловіка виявили зброю.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Попередня кваліфікація події ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" ККУ.
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews