Вже п'ятий прорив на водогоні: як ремонтували триметрову тріщину на водогоні Дністер-Чернівці

05.02.2021 08:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На місці аварії працювали два зварники та чотири слюсаря, уся необхідна техніка також задіяна у повному обсязі.

Під час ремонту водогону "Дністер-Чернівці” було вирізано та доставлено на місце аварії сегмент труби, який було встановлено на місце аварії. Попередній сегмент, з тріщиною завдовжки 3 метри, вже вирізано з ділянки водогону. Роботи ускладнені обвалом землі, який стався внаслідок великого потоку води. Про це повідомляє Чернівецька міська рада.
 
Через неможливість під’їхати спецтранспортом співробітники КП «Чернівціводоканал» вручну заносять необхідні матеріали та техніку на місце аварії. На місці аварії працюють два зварники та чотири слюсаря, уся необхідна техніка також задіяна у повному обсязі.
 
Нагадаємо, неподалік насосної станції "Біла” по вул. Корсунській виявлено витік на трубопроводі водогону "Дністер-Чернівці” (тріщина довжиною близько 3-х метрів, товщина стінки труби в місці тріщини складає до 1 мм) Це вже п’ятий прорив магістрального водогону Дністер-Шубранець за останні кілька днів, усі попередні вдавалось ліквідувати без відключення міста від водопостачання.
null

 

null

 

null

 

null



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews