На Буковині в пожежі загинув чоловік

09.02.2021 08:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На даний час тіло загиблої людини направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

6 лютого до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні в с. Мамаївці Кіцманського району. Про це повідомила донька чоловіка, яка проживала у поруч розташованому житловому будинку. На час виявлення пожежі, практично вся будівля була охоплена вогнем, а з вікон йшов густий дим. Про це повідомляє управління ДСНС України у Чернівецькій області.
 
Жінка попередила, що всередині помешкання перебуває її 90-річний батько. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електроприладів.
 
 
Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 40 кв.м. та попередили загрозу перекидання на розташований поруч житловий будинок. Під час гасіння пожежі, вогнеборці виявили тіло чоловіка без ознак життя.
 
Нажаль, через запізніле виявлення та повідомлення про пожежу врятувати життя власнику не було змоги. На даний час тіло загиблої людини направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.
 
Також, 7 лютого в с. Оршівці Кіцманського району у житловому будинку трапилося загорання внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації побутових приладів(бойлера).
 
Пожежа виникла у ванній кімнаті помешкання. На момент виникнення пожежі власників в  помешканні не було. Оскільки перекриття було дерев’яним, це сприяло швидкому поширенню вогню по всій площі приміщення. Згодом, вогонь перекинувся на перекриття та охопив всю площу горища. В результаті пожежі вогнем знищено ванну кімнату та перекриття на площі 100 кв.м.
 

Окрім цього, рятувальники ліквідували пожежі у господарських будівлях у Вижницькому та Глибоцькому районах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews