OLVIA заспівала із солістом «Піккардійської терції»

12.02.2021 00:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Молода співачка OLVIA випустила кліп на пісню «Ґінкго білоба», яку вона заспівала разом із солістом легендарної вокальної формації «Піккардійська терція» Ярославом Нудиком. 

Героїня пісні існує у вигаданому світі, де панує диво-дерево ґінкго білоба.

Намалювала цей світ відома львівська художниця Леся Квик, роботи якої зберігаються у Львівській картинній галереї, Національному музеї у Львові, у приватних колекціях. Леся Квик володіє техніками малювання на склі та шовку. Активно працює як книжковий графік, оформлювач книг. Сайт художниці http://www.kvyk.lviv.ua/

Ярослав Нудик – український співак, учасник української акапельної формації «Піккардійська терція» з 24 вересня 1992 року, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка 2008 року, заслужений артист України. Сайт «Піккардійської терції» https://www.tercia.com.ua/

OLVIA (справжнє ім’я - Ольга Баландюх) є учасницею талант-шоу «Голос країни» 2020 в команді Тіни Кароль; учасниця Молодої опери «Ukraine - Terra Incognita»; учасниця міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez 2020. Володарка унікального контральто, володіє великою палітрою музичних жанрів. Співачка, яка за освітою є також художницею, сама змонтувала кліп.

Автором музики є відомий український музикант John Bass, який є автором  проектів «Є» 1995 та 2003, учасником груп «Клуб шанувальників чаю» і «Мертвий півень»: 

– «Стрийський парк для мене є найкращим місцем на землі. Тут я відпочиваю душею і тілом, мізками та мріями. Гуляючи по ньому, побачив на дереві свіжі таблички "гінкго білоба". Люди безбожно рубають дерева, а їх, виявляється, двоє: він і вона. А там де двоє, це вже стосунки. Одразу в голові виник цей нав'язливий мотив і слова, котрі звучать на початку і в кінці пісні (гінкго гінкго, гінкго білоба), причім чомусь голосами хлопців з "Піккардійської Терції". Намугикав собі мелодію під ніс і на телефон, попросив Макса написати текст крім тієї своєї гінкго білоби, OLVIA дала свою свіжу вокальну фарбу і придумала акапельний брідж перед фінальним мотивом, Славко Нудик дав фундамент під той мотив і ось що з того вийшло. Я дуже хотів, щоб OLVIA потрапила в світ Лесі Квик, котра змушує фарби співати джаз на картинах і однією лінією малює космос, пензлем, як скальпелем, оперує людську суть. 

Це вже третя пісня, яку OLVIA та Джон записали разом. Перші дві – пісні-пиріжки «Moonless party» та «Хей, мамо!». Триває робота над новими композиціями. 

Учасники та виконавці:

Вокал, монтаж відео: OLVIA (Ольга Баландюх).

Вокал: Ярослав Нудик

Художниця: Леся Квик

Музика: John Bass, OLVIA

Текст: Макс Лан та John Bass 

Зведення, мастер: Олег Мишловський

Виконавчий продюсер: В’ячеслав Дебрянський

 (с) PattySong Music

 Інші пісні співачки:

«Хей, мамо!»

https://www.youtube.com/watch?v=mRsjLFGvPfw

«Moonless party»

https://www.youtube.com/watch?v=60fjSKZUG3c

Контакти:

Facebook: https://www.facebook.com/olviamusic

Instagram: https://www.instagram.com/o.balandiukh/ 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews