Унікальний путівник традиційної кухні «Смаки Буковини» вийде у Чернівцях

14.02.2021 20:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Для збереження кращих кулінарних традицій буковинців за ініціативи голови Чернівецької обласної державної адміністрації Буковинським центром культури і мистецтва розпочато роботу з підготовки до видання гастрономічного путівника традиційної кухні «Смаки Буковини».
 
Укладачі путівника закликають долучитися до щедрого різноманіття буковинських страв, щоб приготувати в майбутньому за цією книгою те, що кожному до душі:
 
"Буковинці й досі зберігають кулінарні традиції предків. З часом життя стирає етнічні межі. Кращі національні страви, отримавши широке розповсюдження, стали регіональними – улюбленими і звичними в різних за національністю сім’ях".
 
Учасники проекту «Смаки Буковини» уже встигли побувати у невеличкій "експедиції" кількома районами Буковини. І це лишень початок. 
 
Кіра Ставчанська

Кіра Ставчанська

Кіра Ставчанська

Кіра Ставчанська

Кіра Ставчанська

Кіра Ставчанська

Кіра Ставчанська

Кіра Ставчанська
Якщо Ви володієте унікальними рецептами буковинських страв і готові з нами поділитися, пишіть на на нашу електронну адресу bukcentre@ukr.net або телефонуйте за номером 0505163078.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews