Як чернівчани вшанують пам'ять Героїв Небесної сотні. Графік заходів

17.02.2021 11:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

До Дня Героїв Небесної Сотні у Чернівцях заплановану низка заходів. Як повідомляє прес-служба міської ради, 18 лютого о 15:00  у залі “Belle vue” пройде реквієм “Небесну Сотню, Господи, прийми…”

19 лютого о 13:00 небайдужих запрошують вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні під час тихої акції “Ангели пам’яті”.

“Аби долучитися до акції необхідно вирізати янгола з паперу,  прив’язати до гілки дерева, принести й запалити свічку “,- кажуть організатори. Захід проходитиме одночасно на кількох локаціях міста: вул.В.Аксенина, вул.О.Щербанюка, вул.Небесної Сотні, вул.Героїв Майдану, Алея Слави на Центральному кладовищі, вул.Головна (Алея сакур біля парку ім.Т.Г.Шевченка). О 15:00 у залі “Belle vue” відбудеться круглий стіл “Майдан: сім років по тому”.

20 лютого о 09:00 у храмах Чернівців і, зокрема, Гарнізонному храмі на Капеланській, 31 пройде служба Божа за Героями Небесної Сотні. О 10:00 на Центральній площі буде представлена фотовиставка «Майдан у Києві і Чернівцях» О 10:30 на Алеї Слави пройде панахида О 12:00  Хода Пам’яті (Соборна площа – вул.Головна – Центральна площа.) О 12:30 небайдужих запрошують долучитися до Віча «Майдан забуттю не підлягає», що відбудеться на Центральній площі.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews