У Чернівцях в горе-батьків працівники соцслужби забрали двомісячне малятко

17.02.2021 15:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Відомо, що батьки ухиляються від виконання батьківських обов`язків, зловживають алкоголем та не створили належних умови для проживання малолітньої доньки.

Працівники Служби у справах дітей забрали від п`яних батьків двомісячну дитину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила головна спеціалістка у справах дітей Чернівецької міської ради Лілія Рачковська.
В ході обстеження умов проживання дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, виявлено родину в якій батьки ухиляються від виконання батьківських обов'язків, зловживають алкогольними напоями та не створили належних умови для проживання малолітньої доньки. За результатами проведення оцінки рівня безпеки дитини, прийнято рішення тимчасово помістити малолітню до медичного закладу для обстеження та лікування. Батькам надано можливість створить умови для малолітньої з метою повернення у сім'ю, - йдеться у повідомленні.

Батькам надали можливість створити належні умови для проживання, поки дитина перебуватиме у медичному закладі на обстеженні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews