Заборонити очне навчання у школах щонайменше на два тижні: ситуація з коронавірусом на Буковині критична?

17.02.2021 19:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Буковині рекомендують закрити на карантин всі школи області та перевести всіх дітей на дистанційне навчання у зв'язку із критичною епідеміологічною ситуацією.

Сьогодні, 17 лютого, на своїй сторінці у Facebook голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук повідомив, що до області надійшов лист із наполегливою рекомендацією терміново закрити всі навчальні заклади Буковини на карантин та перевести учнів на дистанційне навчання у зв'язку з епідеміологічною ситуацією на Буковині, - пише "Чернівецький промінь".
 
"Ми сьогодні отримали від Міністерства освіти і науки дуже настійливу рекомендацію, у формі офіційного листа, подбати про те, щоби комісії ТЕБ та НС обласна, а також всі  місцеві комісії ТЕБ та НС закрили навчання очне, стаціонарне у всіх навчальних закладах як загальної середньої освіти, так спеціальної професійно-технічної освіти, а також у вищих навчальних закладах, щонайменше на 2 тижні", -  повідомив Сергій Осачук.
 
Голова Чернівецької ОДА закликав сьогодні-завтра зібрати всі комісії ТЕБ та НС та заборонити очне навчання мінімум на 2 тижні.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews