З 19 лютого чернівецькі школи переходять на дистанційне навчання

18.02.2021 16:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У режимі онлайн сьогодні відбулось позачергове засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянули питання про розвиток епідситуації з поширенням COVID-19.

Проаналізувавши результати розвитку епідеміологічної ситуації у Чернівцях за матеріалами, що подаються управлінням забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я міської ради та управлінням освіти. та розглянувши сьогоднішнє подання головного державного санітарного лікаря в Чернівецькій області, комісія вирішила з 19 лютого перевести заклади загальної середньої освіти на території Чернівецької територіальної громади на дистанційну форму навчання, в тому числі заклади професійної освіти I-IV рівнів акредитації.

Нині у Чернівцях коронавірусом хворіє 150 учнів, 83 педагоги та 14 осіб техперсоналу. На самоізоляції перебуває понад 3 тисячі учнів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews