Роман Клічук заявив про безпрецедентний тиск на нього та інших представників "ЄА"

Міський голова та депутати звернулися до чернівчан і президента України

20.02.2021 11:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Проведення обшуків на підприємствах, пов'язаних з представниками політичної партії "Єдина альтернатива", це не збіг обставин. Так вважає Чернівецький міський голова Роман Клічук, а також депутати міської ради Сергій Гринюк, Наталія Дембіцька і Наталія Калмикова, депутат обласної ради від "ЄА" Володимир Мороз.

Про це вони заявили під час брифінгу.

- Це безпрецедентний тиск зі сторони обласної прокуратури: обшуки відбуваються як на мене особисто, так і на членів моєї команди, - каже Роман Клічук. - Вигадуються безпідставні причини по кримінальних провадженнях. Ви були свідками виборів, ви бачили, скільки лилося бруду на мене особисто і на нашу команду. Мене звинувачували у чому тільки можна було: і в наймі кілерів, і в торгівлі спиртом, і в торгівлі алкоголем. На сьогодні це не зупинилося, і триває далі.

Сергій Гринюк упевнений, що всі розуміють, чому б’ють саме по "Єдиній альтернативі":

- Місто невелике, і всі прекрасно знають, хто чим і де займається. Хто займається спиртом, хто – контрабандою, а хто – іншими речами. Я це говорив завжди, періодично такий тиск на мене був і раніше. Усі знають, скільки в нас є незаконних підприємств. Чому туди не йдуть? А йдуть до тих людей, хто дійсно хотів щось змінити. І чому конкретно декілька точок, саме по нашій партії б’ють? Тут все чітко зрозуміло: тут не те що білими - червоними нитками шиють.

- Прошу вважати наше звернення автоматичним зверненням до президента України, до генерального прокурора України, голови Верховної Ради та до всіх чернівчан, - сказав Роман Клічук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews