Буковинцю, який підірвав гранату у будинку, загрожує довічне ув'язнення

23.02.2021 19:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Внаслідок вибуху померла співмешканка власника квартири.

Ввечері 22 лютого, перебуваючи в гостях і посперечавшись із власником помешкання, зловмисник підірвав гранату і травмував співмешканку господаря квартири. Жінка отримала численні тілесні ушкодження і сьогодні, 23 лютого, потерпіла померла.
Поліцейські затримали правопорушника – наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Зловмисник підозрюється в незаконному поводженні з боєприпасами, хуліганських діях і вбивстві, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох осіб. За скоєння вказаного злочину йому загрожує довічне позбавлення волі. 


Слідчі відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочинів, передбачених пунктом 5 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство), частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 4 статті 196 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та вирішують питання обрання йому запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews