Невдалий жарт може обернутися для буковинця ув'язненням

25.02.2021 07:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік вирішив пожартувати над своїм другом, викравши його автомобіль.

На початку лютого житель села Перебиківці заволодів легковиком свого односельчанина. Правоохоронці розшукали автомобіль та повернули його власнику. 
 
За скоєне правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що у селі Перебиківці двоє знайомих разом розпивали алкогольні напої. Після застілля 38-річний буковинець вирішив пожартувати над своїм 25-річним другом. Він скористався тим, що власник залишив авто без нагляду з ключами в замку запалення та заволодів ним. Від’їхавши приблизно за кілометр, чоловік залишив транспортний засіб поблизу автобусної зупинки в селі Перебиківці та пішов додому.

Правоохоронці одразу відреагували на звернення заявника про зникнення авто, оперативно встановили місцезнаходження та особу, причетну до його незаконного заволодіння.
Слідчі поліції завершили досудове розслідування за цим фактом. Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews