Для буковинських працівників екстреної допомоги придбали нову форму

27.02.2021 07:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Востаннє на міській станції «швидкої» спецодяг оновлювали 10 років тому, а в районах - взагалі ніколи.

Для працівників Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф придбали нову форму. На 930 зимових комплектів, які складаються із теплих штанів та курток, витратили трохи більше мільйона гривень. Про це повідомляє розповіли в Чернівецькій ОДА. 

Пошито речі із якісної водонепроникної тканини.

"Останній раз на міській станції «швидкої» форму оновлювали у 2011 році, тобто 10 років тому, а у районах - взагалі ніколи. Працівники були змушені купувати її самотужки. І лише тепер ми змогли придбати спеціалізований одяг за отримані від Національної служби здоров’я України кошти», – розповів виконувач обов’язків директора Центру Володимир Єленєв. - Для працівників «швидкої» планують також придбати демісезонну та літню форму. Нагадаємо, нещодавно Центр екстреної медичної допомоги придбав торік 22 нових карети «швидкої». 8 із них прибули у листопаді минулого року, 6 – у лютому, і ще на 8 очікують всередині березня".

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews