Футбольний клуб "Буковина" офіційно отримав нового головного тренера

01.03.2021 10:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
На посаді головного тренера ФСК «Буковина» працюватиме 32-річний фахівець Євген Коваленко, який 28 лютого підписав контракт із чернівецьким клубом. Під його керівництвом «жовто-чорні» вже активно готуються до відновлення матчів Другої ліги.
 
Команда побажала Євгенові успішно реалізувати свої тренерські ідеї, а також висловила сподіівання, що саме на чолі із цим молодим, але фаховим спеціалістом чернівецький клуб продовжить відроджувати переможні традиції.
 
Довідково
Євген Коваленко народився 3 квітня 1988 року в м. Дніпрі. Із 2012 по 2016 роки працював тренером у дитячих та юнацьких командах ФК «Дніпро». Також в академії клубу із тоді ще Дніпропетровська був помічником іспанських фахівців Жорді Гратакоса, Серхіо Переса, Альберто Кабальєро та Альберто Босха. У 2017 році працював у тренерському штабі СК «Дніпро-1». У 2020 – на початку 2021 року був тренером клубу Другої ліги ФК «Перемога» (Дніпро).
Серед найвідоміших вихованців Євгена Коваленка – Владислав Супряга, Богдан Лєднєв, Євген Чеберко, Максим Луньов, Ігор Когут, Владислав Кочергін, Олександр Назаренко, Сергій Палюх, Олександр Сніжко, Денис Галенков, Тимур Стецьков.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews