Козак Гаврилюк прочитав соту книжку у житті: "Якщо людина хоче, вона зміниться"

09.03.2021 08:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Усім відомий козак Четвертої сотні Самооборони Майдану екс-депутат Верховної Ради України Михайло Гаврилюк з Хотинщини поділився у соцмережі особистим досягненням. Він прочитав соту книжку у житті.
 
"Так, соту книжку за все своє життя, - пише Михайло. - Не враховуючи, звісно, дитячих.
Ви всі мали можливість спостерігати за початком мого читацького шляху. В один із перших днів у Верховній Раді я взяв до рук «Конституцію України», відчуваючи нестачу знань, і детально вивчив усе. Але на цьому я не зупинився.
Беручи до уваги всі зауваження («розмовляєш суржиком, неправильно висловлюєш думку і тд), я вирішив, що подолати свої розмовні недоліки я зможу за допомогою книг. Дружина всіляко підтримувала цю ідею, постачала літературу і запевняла, що книги допоможуть збільшити словниковий запас і збагатять мене духовно.
Не знаю, чи став мій словниковий запас помітно кращим. Про це судити вже не мені. Але за ці роки читання стало невід‘ємною частиною мого життя. Те, що в дитинстві у моїй школі висміювалось, тепер стало для мене основною розвагою і задоволенням. Я дізнався стільки всього, про що раніше навіть уявлення не мав, і тепер я мрію відмітити у своєму списку 200, 300, 400 і .... книги.
Пишу я це не для того, щоб похвалитись ( хоча які соц. мережі без вихвалянь). Просто я вкотре сам собі довів, що моя улюблена притча про носорога, який іде до своєї цілі, незважаючи ні на що, працює. Ніколи не пізно почати вчитися. Ніколи не пізно почати читати. Не поспішайте з висновками, не кладіть на людях тавро, як на непригодних до якоїсь справи. Бо якщо людина хоче, вона зміниться".
null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews