У Чернівцях в садочку публічно принизили дівчинку через те, що її батько не здав гроші на подарунки

10.03.2021 07:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Інцидент стався в садочку "Перлинка": дитину посадили окремо від інших та спеціально сфотографували, щоб показати світлину батьку, який не здав гроші на подарунок до 8 березня.

Сьогодні, 9 березня, у соціальній мережі з`явилось фото дівчинки, яка сидить окремо від однолітків у одному з чернівецьких садочків. Світлину опублікував батько дівчинки, який сильно обурений таким вчинком, як батьків, так і вихователів. Чернівчанин Ігор розповідає, що батьки збирали гроші на подарунки до 8 березня, але він не мав наміру "здавати" гроші.
 
"В який раз не здав гроші на "збори" комітету, в групу, і вони вирішили демонстративно принизити мою дівчинку. У нас ніби-то заборонені такі комінітети, збір грошей і т.д.", - написав батько дівчинки.
null
Подарунок дівчинці не подарували, відсторонили від інших дітей, а демонстративне фото надіслали батькові.
 
"Це фото - зворотній доказ. Дитина залишилилась без подарунка, і демонстративно надіслали мені фото з приниженням її гідності. Дякую, це зробить її сильнішою, а вас "педагоги" залишить без роботи, - повідомив батько дитини.
.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews