Буковинець забив палицею до смерті свого товариша

12.03.2021 08:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У селі Ломачинці Сокирянського району 36-річний буковинець через суперечку побив до смерті свого 32-річного односельчанина.

 Кельменецький районний суд призначив 7 років і 6 місяців тюрми для буковинця, який до смерті побив свого односельчанина через суперечки. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

Зазначається, що мешканця села Ломачинці Сокирянського району звинувачували у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

«За результатами судового розгляду встановлено, що в лютому 2019 року 36-річний буковинець на ґрунті неприязних відносин, наніс своєму 32-річному односельцю тяжкі тілесні ушкодження дерев’яною палицею. Смерть потерпілого настала від закритої внутрішньочерепної травми», - йдеться у повідомленні прокуратури.

Дослідивши обставини справи, Кельменецький районний суд визнав чоловіка винним у смертельному побитті людини та призначив йому 7 років 6 місяців позбавлення волі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews