Вбивство на Буковині: 19-річний хлопець наніс товаришу 11 ножових поранень

14.03.2021 13:46   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час розпивання спиртних напоїв між загиблим та 19-річним жителем села Яблуниця виникла суперечка.

Під час бійки молодший чоловік схопив ножа й наніс іншому численні поранення.

Вночі, 13 березня, до поліції надійшло повідомлення від жителів села Довгопілля Вижницького району про те, що біля місцевого магазину вони виявили чоловіка без ознак життя.

Під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій співробітники поліції встановили обставини події і розшукали особу, причетну до умисного вбивства та затримали її. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи Вижницького районного відділу поліції та відділення поліції №1 (м. Путила), експерт-криміналіст та співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області. Правоохоронці одразу встановили особу загиблого.

Ним виявився 22-річний місцевий житель.

Поліцейські опитали громадян, які могли володіти інформацією про обставини правопорушення, оглянули місце події та вилучили речові докази.

При огляді тіла загиблого експерт-криміналіст виявив майже 11 ножових колото-різаних ран.

Для встановлення причини смерті поліцейські направили тіло на судово-медичну експертизу, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці відпрацювали декілька версій та перевірили коло осіб, які могли бути причетними до скоєння вказаного злочину.

За результатами проведених першочергових слідчо-розшукових дій співробітники поліції з’ясували, що під час розпивання спиртних напоїв між загиблим та 19-річним жителем села Яблуниця Вижницького району виникла суперечка.

Під час бійки молодший чоловік схопив ножа й наніс іншому численні поранення.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За скоєне правопорушнику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews