Хроніки коронавірусу: в областях, які входять до червоної зони, заборонять перебувати на вулиці без маски

23.03.2021 19:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Зокрема, заборонено ходити без маски чи респіратора у парках та скверах, на майданах та площах, а також пішохідними доріжками.

Вчора, 22 березня, Уряд прийняв зміни до постанови Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 р. № 1236. Одним із пунктів є і те, що в областях, які знаходяться в "червоній" зоні карантину, людям заборонено перебувати на всіх теритріях загального користуванням, а саме: у парках, садах, скверах, майданчиках, майданах, площах, бульварах та проспектах без засобів індивідуального захисту, зокрема захисних масок чи респіраторів.
 
Також заборона стосується і перебування без засобів індивідуального захисту на вулиці, дорозі, провулках, узвозах, проїздах, пішохідних та велосипедних доріжках. Не оминуло також пляжі та кладовища. Про це повідомляється на офіційному сайті Кабінету Міністрів України.
Заборонено перебувати на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, йдеться у повідомленні.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews