У Чернівецькій облраді вирішили утилізувати старі меблі через вікно четвертого поверху (відео)

23.03.2021 20:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Голова облради призначив службову перевірку за результатами якої можуть прийняти кадрові рішення.

Сьогодні депутат Чернівецької районної ради Артем Жук, на своїй фейсбук-сторінці, опублікував відео в якому з 4 поверху будівлі Чернівецької облради, у внутрішній господарчий дворик викидали меблі. У коментарях до допису чернівчани обурились способом утилізації старих меблів.

Як вдалося з’ясувати у приміщенні облради раніше відбувалася заміна старих меблів на нові. Старі меблі вже кілька місяців простоювали в коридорах і їх мали би винести раніше. За всі ці роботи відповідає завгосп приміщення Анатолій Федорук, який є керівником комунального підприємства облради «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальний громад». Його підлеглі у такий спосіб вирішили зекономити час і викинули меблі з вікна, щоб зайвий раз не носити.

Голова облради Олексій Бойко, у коментарі журналісту «Чернівецького променя», повідомив, що за цим фактом проведуть службове розслідування та у разі виявлених порушень приймуть кадрові рішення.

 

Зрозуміло, що ці меблі були списані, що майно ніхто не нищив, просто спосіб в який вони їх «виносили» мені не зовсім сподобався. Сказав провести службову перевірку, і якщо там виявляться порушники, хто це зробив, то відповідно зробити кадрові рішення, так не можна робити, - зазначив Олексій Бойко.

 

Меблі пропонували Чернівецькій районній раді, яка наразі немає ні свого приміщення, ні меблів, але вони від них відмовились.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews