Автошлях державного значення до Румунії капітально відремонтують

01.04.2021 07:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині капітально відремонтують прикордонну дорогу до контрольно-пропускного пункту «Дяківці». Грантовий контракт на роботи підписали Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області і Міністерство розвитку громадських робіт та управління Румунії.

Так, уже цього року планують відновити близько 4,8 кілометра автошляху державного значення Т-26-04 «Чернівці – Герца – КПП «Дяківці». Це відкриє додаткові транзитні та туристичні можливості для нашого регіону, адже дорога веде до українсько-румунського рубежу.

Як ідеться у повідомленні Служби автомобільних доріг, очікувана вартість капітального ремонту – 79,4 мільйона гривень. Мають намір облаштувати покриття, металеве бар’єрне огородження, полагодити штучні споруди, нанести розмітку та встановити дорожні знаки.

Ремонтуватимуть дорогу завдяки спільній операційній програмі «Україна-Румунія 2014-2020», яку фінансує Європейський Союз.

Наразі Служба готує тендерну документацію для проведення закупівлі у системі Prozorro.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews