Комунальне підприємство "Чернівціводоканал" отримало у керівники магістра ділового адміністрування

07.04.2021 11:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні за розпорядженням Чернівецького міського голови Романа Клічука КП "Чернівціводоканал" отримало нового керівника. Ним став Андрій Колесник. Контракт із ним підписано на півроку.
 
Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк.
 
- Результати його роботи ми побачимо, і будемо повідомляти про них громадськість, а поки хочу зазначити дещо важливе. Це перший керівник в історії КП, який має диплом МВА. Абревіатура МВА відома в усьому світі й означає Master of Business Administration, тобто магістр ділового адміністрування. МВА – це не вчений ступінь у традиційному розумінні, це ступінь, якщо можна так сказати, професійності в галузі управління бізнесом. Професійне, розумне, виважене управління - саме те, що потрібно на цій посаді. Бажаю новому керівникові знайти вірні рішення і навести лад з одним з найпроблемнішим комунальним підприємством Чернівців. - зазначив Василь Зазуляк.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews