На Буковині небайдужі врятували від загибелі лелеку зі зламаним крилом (ФОТО)

13.04.2021 07:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Лелеку з пораненим крилом прихистив співзасновник притулку для тварин "Кінний двір" у Чернівцях Микола Дичка. Птах, ймовірно, постраждав від нападу лиса і потребує догляду ветеринара.
 
"Усе чекав побачити лелек в небі, але побачив ось так. - каже Микола Дичка. - У природі такі птахи гинуть, стаючи їжею для лисів, орлів. А коли люди хочуть допомогти їм то виходить втручаються а природнє. Цього бузька ймовірно не догриз лис. Люди взялися допомогати. Хочеться вірити що буде жити.
 
Птаха забрав до себе Пан Олександр з Луківців. Він побачив вдень пораненого бузька на березі Сирету. Під вечір птах підійшов ближче до будинку на город. Чоловік загнав його в сарай в якому той переночував. Наступного дня написав в фб. Так як реакції не було, подзвонив МЧС никам які поінформували зоозахисників міста. Аня Пелепчук поінформувала Кінний двір і я власне я поїхав за птахом. Зламане крило. Висить. Схоже, що лис напав. Рана не свіжа. Трохи загноілася. Завтра поїдемо до ветеринарів. Ось так. Фінансова підтримка доречна. Бо навіть диких птахів врятованих волонтерами ветеринари безкоштовно лікувати не повинні. Хоча все дуже індивідуально".
 
Реквізити
 
5363 5420 1594 8376
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews