Мер Чернівців Роман Клічук віддав свою зарплатню діткам з "Міста добра"

Одна дівчинка теж хоче стати мером, як він

17.04.2021 22:30   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Міський голова Чернівців Роман Клічук сьогодні вчергове передав свою двомісячну зарплатню на благодійність. Цього разу він вирішив завітати до Міста добра Центру доброти для мами і дитини. Прийшов із грошима та іграшками для дітлахів.

- Це унікальне місце дозволило жінкам з усієї України знайти прихисток від насилля та бідності, - каже Роман Клічук. - Це місце дозволило матерям не розлучатись зі своїми дітьми і врешті "Місто добра" дозволяє розпочати нове, краще життя.
У Чернівцях такий центр матері і дитини з'явився першим, але наразі Марта Левченко ініціювала будівництво ще кількох у інших областях. Тож підтримка, в тому числі й матеріальна, зайвою не буде".
 
- Сьогодні Роман Клічук приніс свою зарплату мера за 2 місяці!. - радіє засновниця “Міста Добра” Марта Левченко. - Ще до виборів він пообіцяв, що зарплатня його піде на благодійність, і слова дотримав. Просто подзвонив вранці у ворота, і приніс конверт та купу крутезних іграшок малечі. Наша Катруся була просто у захваті, і сьогодні вирішила, що коли виросте, теж стане мером і буде допомагати дітям. Обіцяємо підтримувати її амбіції і надалі.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews